Kanelsnegle opskrift

Kanelsnegle opskrift, ja bare ordet får munden til at løbe i vand. Kanelsnegle er fantastiske, og denne opskrift på kanelsnegle er bare rigtig god.

Kanelsnegle opskriften er til ca. 30 stk.

Ingredienser til kanelsneglene

Du skal bruge følgende til denne kanelsnegle opskrift.

Kanelsnegle dej

  • 500 gram mel
  • 100 gram margarine
  • 50 gram gær
  • 1 æg
  • Ca. 2,5 dl mælk (måske lidt mindre eller lidt mere)
  • 1 spsk. sukker
  • 1 tsk. salt

Kanelsnegle remonce

  • 100 gram smør eller margarine
  • 100 gram brun farin
  • 2 tsk. kanel

Pynt (glasur)

  • 100 gram flormelis
  • 1 spsk. kogende vand

Fremgangsmåde - sådan laver du kanelsnegle

  1. Start med at lune mælken og opløs så gæren der i. Bland mel, margarine, salt og sukker sammen med mælken, og ælt den indtil dejen er en sammenhængende masse.
  2. Lav så remoncen, rør smør, brun farin og kanel sammen.
  3. Rul dejen ud til en plade i størrelsen (cirka) 24 x 30 cm, og smør remoncen ud over dejen.
  4. Rul dejen sammen til en roulade, og skær den over i cikra 1 cm brede stykker.
  5. Placer kanelsneglene på 1 eller 2 plader, tildæk dem, og lad dem hæve imens ovnen forvarmer.

Bagetid

Kanelsneglene skal bages i ca. 8 minutter ved 220 grader. Pladen skal sættes i midten af ovnen, og bagetiden på kanelsneglene afhænger af ovnen, derfor råder vi dig til at blive hos dem under hele bagningen.

Hvad med at prøve en af disse kanelkage opskrifter:

 

Bag om kanelkage.dk

Kanelkage.dk bliver drevet af frivillige som har en forkærlighed for kanelkage.

Har du forslag til siden kan vi kontaktes via "Insend opskrift" i toppen af siden.